Barack Obama Jadi Temenku (di facebook)

Naif dan mungkin rada narsis, tapi bener aku seneng banget….2 hari yang lalu aku mencoba iseng meng-add Barack Obama dan Dede Yusuf sebagai friends di facebook…..Eh hari ini aku dapet konfirmasi kalo aku diterima jadi “temen”nya….Gile seneng banget rasa melambung….wuih KAMSEU banget sih, iya sih tapi jujur aku bangga lho jadi temen dua orang tokoh itu….Meskipun cuma di dunia MAYA….Padahal mungkin aja yang mengelola buka Barack Obama atau Dede Yusuf langsung….mungkin admin-nya yang digaji oleh beliau berdua….

Ah peduli amat, yang penting aku uda jadi temenan ama beliau-beliau, tokoh muda yang sangat aku kagumi…punya integritas tinggi, smart, berkepribadian yang kuat dan yang tak kalah pentingnya….sama-sama sangat mencintai keluarganya…..Yah sepertinya modal untuk menjadi seorang pemimpin semua ada di diri mereka….

Tapi yang bingung, kalo mau kirim message ke Barack Obama pake bahasa apa ya? Hahaha….pake bahasa “Anak Menteng” masih inget gak ya? Weleh-weleh…..Kalo ke Kang Dede, bisa pake bahasa apa aja…Bahasa Indonesia atau bahasa Sunda….persoalan-nya aku belum tahu mau ngomong ato ngirim message apa ? Yaelah….kumaha atuh ?

Komentar

16 Komentar

  1. Thanks , I’ve just been searching for info about this topic for ages and yours
    is the greatest I’ve came upon so far. But, what concerning the bottom
    line? Are you positive in regards to the source?

  2. We’re a gaggle of volunteers and opening a brand new
    scheme in our community. Your web site offered us with
    helpful info to work on. You’ve performed an impressive job and our whole community
    will probably be grateful to you.

  3. Do you have a spam issue on this website; I also am a blogger, and I was wanting to know
    your situation; we have created some nice practices and we
    are looking to trade methods with others, be sure to shoot me an e-mail if
    interested.

  4. Hey there! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers
    and starting a new project in a community in the same niche.
    Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a marvellous job!
    32hvAj4 cheap flights

  5. I’m not sure exactly why but this website is loading very slow for me.
    Is anyone else having this issue or is it a problem on my end?
    I’ll check back later on and see if the problem still exists.
    3aN8IMa cheap flights

  6. Great web site. A lot of useful info here. I am sending it to a few friends ans additionally sharing in delicious.
    And certainly, thank you on your effort! cheap flights 31muvXS

  7. You’re so awesome! I do not suppose I’ve read through something like this
    before. So good to discover somebody with a
    few genuine thoughts on this subject matter. Really.. many thanks for starting
    this up. This website is something that’s needed on the internet, someone with a little originality!

  8. Wow that was unusual. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear.
    Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless,
    just wanted to say great blog!

Leave a Reply

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.